Nykøbing M

Musikcamp Mors vender tilbage

Se billedserie

Efter et års pause afholdes der igen Musikcamp på Mors. Musikcamp er en sommercamp for børn mellem 3. og 7. klasse med musikken i centrum.

Gennem denne fede weekend prøves der kræfter med musik og samspil, hvilket resulterer i en afsluttende koncert for både venner, forældre, bedsteforældre og andre interesserede.

Musikcamp giver børnene en fantastisk weekend med sjov, leg og musik, hvor de kommer hjem med øget selvtillid, nye venskaber på tværs af alder, køn og skole samt en oplevelse for livet. Musikcamp kan opsummeres så simpelt som følgende;

”Musikcamp er noget af det mest givende, jeg har være med til. Det er så fedt at opleve, hvordan børnene og instruktørerne hygger sig sammen omkring musikken” (Malene – Projektleder)

Musikcamp finder sted i dagene den 23. til den 25 juli 2021 og afvikles i lokaler på Musikværket, Gasværksvej 60 i Nykøbing. Campen er et projekt drevet vha. frivilligt arbejde, bidrag fra lokale erhvervsdrivende og fondsmidler.

Alle de frivillige og instruktørerne er unge kompetente mennesker fra både Mors og resten af landet. Ydermere er der ingen brugerbetaling involveret og alle børn er velkomne uanset musikalsk erfaring.

Vi håber på at se en masse friske og glade børn til dette brag af en sommerweekend.

Tilmeldingslink kan finder her.

Kommentarer